A Titán ’96 Service Kft.  20 éve teljes körű épülettakarítási, üzemeltetési és ehhez kapcsolódó egyéb kiegészítő szolgáltatásokat nyújt.

Célkitűzésünk a megrendelőink maximális kiszolgálása, s ezáltal teljes megelégedettségének elnyerése. Szolgáltatásunkat magas színvonalon és reális árakon végezzük.

Munkavégzésünk kiváló minőségére garancia munkatársaink szaktudása, professzionális gépeink, eszközeink és a nagy hatékonyságú, környezetkímélő tisztítószerek alkalmazása.

Alaposságra, pontosságra és a legoptimálisabb takarítási konstrukció kidolgozásra törekszünk, melyben maximálisan figyelembe vesszük a megrendelő speciális igényeit.

Munkatársainknál követelmény a hibátlan munkavégzés, a megbízhatóság és az udvariasság.

Cégünk a szolgáltatásaiért erkölcsi és anyagi felelősséget vállal.

Általános felelősség biztosítással rendelkezünk a GENERALI Biztosító Zrt.-nél 30 millió forint kártérítési limit értékben.

A rugalmas cégvezetés, a munkaterületek folyamatos ellenőrzése és a napi kapcsolat megrendelőinkkel lehetővé teszi a változó igények azonnali követését.

 

 

Minőség- és Környezetpolitika

A Titán ’96 Service Kft. 20 éve teljes körű épülettakarítási, üzemeltetési és ehhez kapcsolódó egyéb kiegészítő szolgáltatásokat nyújt.

Cégünk az épület takarítási szolgáltatás mellett más üzemeltetési feladatot pl. szállítás, irodák költöztetése, bútorszerelés, higiéniai és más anyagok, áruk beszerzése, építőipari segédmunkák, bontások, kertgondozás stb. is ellát.

Célunk, hogy minden szerződött partnerünk igényeinek megfelelő, a meghatározott és elvárt szolgáltatást biztosítsunk. A megrendelés után a lehető leghamarabb elkezdjük a munka elvégzését.

Ennek érdekében a Titán ’96 Service Kft. vezetése és minden alkalmazottja elkötelezett a megrendelők és üzleti partnerek minőségi kiszolgálásában.

Szolgáltatásunk központjában partnereink állnak. Arra törekszünk, hogy igényeiknek hiánytalanul megfeleljünk. Ezért folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink körét, azok technológiai hátterét. Tevékenységünket jól szervezetten, zökkenőmentesen végezzük.

Mind a már szerződött és a jövőbeli partnereink elégettségének elérésére szolgáltatásunkat a korszerű technológia és a műszaki célszerűség, a leghatékonyabb munkavégzés jellemzi, erre minden munkatársunk kötelezettséget vállal.
Partnereinkkel folyamatos és közvetlen a kapcsolattartás, az igények minden részletre kiterjedő átbeszélése, teljesítés.

Üzleti filozófiánk pillérei a határidők, kötelezettségek betartása, a korrekt üzleti magatartás. Kihívásnak tekintünk minden új feladatot, megkeresve és alkalmazva az ahhoz legmegfelelőbb technológiát.
Céljaink között szerepel jól képzett, hozzáértő munkatársak alkalmazása, szakmai felkészültségének fejlesztése.

A Titán ’96 Service Kft. elkötelezi magát tevékenységi köreire vonatkozó jogszabályi követelmények, szabványelőírások betartására.

Cégünk szolgáltatásával elismertséget, hírnevet és elégedett partnereket kíván elérni.

A Titán ’96 Service Kft. legjobb tudásával védi a természeti környezetet.

Cégünk folyamatosan figyelmemmel kíséri tevékenységének környezetre gyakorolt hatásait, ennek ismeretében a káros hatásokat minimálisra igyekszik csökkenteni. A tisztítószerek gondos kiválasztása, a munkavégzés során keletkező hulladékok környezettudatos elhelyezése, újrahasznosításra való nyitottság által környezetünk védelmére, megóvására törekszünk.

A szolgáltatásból származó környezeti terhelések hatékony csökkentése érhető el pl. a korszerű technológiák alkalmazásával és olyan szervezési, vezetési intézkedésekkel, melyek révén csökken a termelés energia-, valamint erőforrás-felhasználása.

Nagy figyelmet szentelünk gépeink gazdaságos üzemeltetésére. Alapvető kötelességünknek tekintjük a ránk vonatkozó környezetvédelmi jogszabályokban és hatósági előírásokban foglaltak maradéktalan betartását.

Biztosítani kívánjuk a biztonságos, egészséges munkavégzés körülményeit.

Különös figyelmet szentelünk az elsődleges természeti erőforrások takarékos használatára. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a megújuló energiaforrások beillesztésére a munkavégzési folyamatokba.

Kötelezőnek érezzük a cég környezetvédelmi tevékenységének folyamatos javítását és a szolgáltatások esetleg káros környezeti hatásainak csökkentését.

Mindehhez a Titán ’96 Service Kft. vezetése biztosítani kívánja a tiszta és rendezett munkakörnyezetet, olyan munkafeltételek kialakítását, melyben minden dolgozója számára elérhető legyen a magas színvonalú tevékenység végzése.

 

Keressen minket, “… hogy minden tiszta legyen!”

 

Titán ’96 Service Kft.

 
20

év tapasztalat

120

elégedett ügyfél

365

nap takarítás évente

 

20 ÉVE ÜGYFELEINK SZOLGÁLATÁBAN

Transinvest
Kühn Leasing
Office Garden
GTC
Dr Oetker
Brother
KSH Könyvtár
Spirál Irodaház
Msc
Braun
H-Tech
HERE Maps
 

TITÁN '96 SERVICE

Örömmel teljesítjük megbízását remélve, hogy Önt is hamarosan Ügyfeleink között üdvözölhetjük.

 Állunk rendelkezésére!

  • takarítás
  • ablaktisztítás
  • szőnyegtisztítás
  • költöztetés
  • árubeszerzés

Kapcsolat

Kérjen árajánlatot