Mottónk:

…hogy minden tiszta legyen!

Ezen vállalással kínálunk immár 25 éve megrendelőink részére teljes körű iroda és irodaháztakarítást, valamint épület-üzemeltetéshez kapcsolódó egyéb kiegészítő szolgáltatásokat, szállítást, iroda-költöztetést, ügyelettartást, gyors szolgálatot, higiénia anyagellátást.

Vállalkozásunkat betéti társaságként alapítottuk 1996-ban, majd a cég jogutódjaként jött létre 2009-ben a Titán ’96 Service Kft.

Fő célkitűzésünk a megrendelőink maximális kiszolgálása, s ezáltal teljes megelégedettségének elnyerése. A szolgáltatásunkat magas színvonalon és reális árakon végezzük.

Munkavégzésünk kiváló minőségére garancia a rugalmas ügyvezetés, terület vezetőink, munkatársaink felkészültsége, OKJ-s Tisztítás-technológiai szakképesítése, szaktudása, a professzionális gépek, eszközök és a nagy hatékonyságú, környezetkímélő tisztítószerek ismerete és alkalmazása.

takarítócég Budapest
0
év tapasztalat
0
%
elégedettség
0
órás
non-stop szolgáltatás
0
nm
takarítás
budapesti takarító cég

Alaposságra, pontosságra és a legoptimálisabb takarítási konstrukció kidolgozásra törekszünk, melyben maximálisan figyelembe vesszük a megrendelőink speciális igényeit is.

Munkatársainknál követelmény a hibátlan munkavégzés, a megbízhatóság és az udvariasság.

A munkaterületek folyamatos ellenőrzése és a napi kapcsolat megrendelőinkkel lehetővé teszi az új igények azonnali követését.

Cégünk a Generali Biztosító Zrt.-nél szolgáltatói felelősségbiztosítással rendelkezik.

Keressen minket, …hogy minden tiszta legyen!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!
Mobil: +36 20 5155-622

E-Mail: titan96@titan96service.hu

Kérjen visszahívást!

 

Küldés

Keressen minket
…hogy minden tiszta legyen!
Akik már minket választottak