Szőnyegtisztítás

Nagy teljesítményű professzionális szőnyegtisztító gépeink segítségével bármilyen irodai padlószőnyeget a helyszínen tökéletesen meg tudunk tisztítani.
takarító cég szőnyegtisztítás Budapest
LUX Rotowash szőnyegtisztítógép

A két ellentétesen forgó hengeres kefe, vegyszer segítségével a padlóra kifejtett magas nyomással dolgozik, ami tökéletesen tiszta majdnem száraz felületet hagy maga után.

A készülék használható még: fa, parketta, hajópadló, járólappal burkolt padló, márvány, linóleum, profilozott gumifelületek tisztítására is.

Karcher ProPuzzi

Az Extrakciós szőnyegtisztító gép működése során a tisztavíztartályból szivattyú spricceli fel a tisztítószeres oldatot a szőnyegfelületre, amely gyors hatású, habzásmentes tisztítószert tartalmaz. A felpermetezett oldat feloldja a szőnyegfelület szennyeződéseit, amelyet a szívómotor a szennyvíztartályba visszaszív. A szőnyegtisztító géppel tisztított felület az erős szívóerőnek köszönhetően 1-2 óra száradás után használható.

Ghibli egytárcsás súrológép

Makacs foltok, szennyeződések esetén alkalmazzuk, speciális szőnyegkefe vegyszeres oldat segítségével kiméletesen dörzsöli ki a szennyeződést a padlószőnyegből. Majd a szennyvízet vízszívó géppel távolítjuk el a felületről.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!
Mobil: +36 20 5155-622

E-Mail: titan96@titan96service.hu

Kérjen visszahívást!

 

Küldés

Keressen minket
…hogy minden tiszta legyen!