Minőségpolitika

A Titán ’96 Service Kft. vezetése és minden alkalmazottja elkötelezett a megrendelők és üzleti partnerek minőségi kiszolgálásában.

A megrendelői megelégedettség az egyik legfontosabb feltétele, hogy a vállalkozás megtartsa az eddig megszerzett piaci pozícióit, és a közös üzleti siker érdekében újabb partneri kapcsolatokat alakítson ki.

Munkánkat minden szolgáltatás esetében úgy szerveztük meg, hogy az a leghatékonyabban segítse elő céljaink elérését.

A megrendelőinkkel történő közvetlen kapcsolattartás, a megbízóink igényeinek minden részletre kiterjedő teljesítése, a korrekt üzleti magatartás, a vállalt határidők és a szerződési kötelezettségek betartása az üzleti filozófiánk részét alkotják.

takarítócég Budapest

Rugalmasan alkalmazkodunk minden új feladathoz és a legmegfelelőbb technológiát alkalmazzuk.

irodatakarító cég

Cégünk nemcsak az épület takarítási szolgáltatást látja el, hanem más üzemeltetési feladatokban is részt vesz, pl. szállítás, irodák költöztetése, bútorszerelés, higiéniai és más anyagok, áruk beszerzése, építőipari segédmunkák, bontások, kertgondozás stb.

(Nyitottak vagyunk új alvállalkozót / beszállítót bevonni a tevékenységi körünkbe szorosan nem tartozó területekről, hogy a megrendelőinket még szélesebb körben tudjuk kiszolgálni.)

A vállalkozásunk minden munkatársa a minőségi elveket betartva törekszik a megrendelői elvárások maximális kielégítésére, a minőségi munkavégzésre.

Jól képzett, hozzáértő munkatársakat alkalmazunk, akiket szakmailag folyamatosan fejlesztünk.

Környezetpolitika

A Titán 96 Service Kft. felelősséggel viszonyul a természeti környezethez, fenntartható fejlődésének kulcsát a környezettel való harmóniában látja. A cég szolgáltatásait és a megrendelői igények teljesítését a környezet-tudatosság és a gazdasági szempontok együttes figyelembevételével kívánja megvalósítani.

A tisztítószerek beszerzésétől a szolgáltatások elvégzéséig a vállalkozás egész tevékenysége a környezettudatosságra épül, s ez szerves részét képezi a döntési folyamatoknak is. Kötelezőnek érezzük a cég környezetvédelmi tevékenységének folyamatos fejlesztését és a szolgáltatások esetleg káros környezeti hatásainak csökkentését.

Kitüntetett figyelmet szentelünk annak, hogy az elsődleges természeti erőforrásokkal takarékosan bánjunk, és a keletkező hulladékok ne terheljék feleslegesen a környezetünket. Nagy figyelmet szentelünk gépeink gazdaságos üzemeltetésére. Alapvető kötelességünknek tekintjük a ránk vonatkozó környezetvédelmi jogszabályokban és hatósági előírásokban foglaltak maradéktalan betartását.

budapesti takarítócég
Kérje ingyenes árajánlatunkat!
Mobil: +36 20 5155-622

E-Mail: titan96@titan96service.hu

Kérjen visszahívást!

 

Küldés

Keressen minket
…hogy minden tiszta legyen!